Over mij

Mijn naam is Renske van Dijk, 29 lentes jong en mijn hele leven ‘bezig’ met muziek. Van jongs af aan zing ik en maak ik muziek. Muziek maken is voor mij een manier om te ontladen, nieuwe energie op te doen en ik vind het hierbij leuk mijn muzikale talenten verder te ontwikkelen. Het is een ontdekkingstocht waarbij ik steeds weer nieuwe dingen kan leren. Voor verschillende instrumenten heb ik muzieklessen gevolgd; waaronder fluit-, piano- en percussielessen. Via zelfstudie heb ik mijn kennis en kunde met betrekking tot gitaar- en cajon spelen ontwikkeld. Zingen is daarnaast een grote passie. Ik heb gezongen in verschillende koren, in verschillende samenstellingen en met verschillende projecten. Om mijn kennis met betrekking tot zang- en koorvorming verder te ontwikkelen heb ik een opleiding tot dirigent(e) gevolgd. Jarenlang heb ik met succes en veel liefde voor het vak muziek- en zangles gegeven aan kinderen en volwassenen. Een groot deel van deze kinderen had leer- en/of gedragsproblemen. Ik heb daarvoor mijn eigen lesmethode ontwikkeld. Meer informatie hierover kun je vinden op www.speciaalmuziekonderwijs.nl.

Vanaf mijn elfde levensjaar ben ik actief in het spelen van toneel, theater en musicals. Ik heb in verschillende projecten, musicals (zowel groot- als kleinschalig) en toneelstukken gespeeld en hierdoor een brede ervaring op het gebied van expressie. Naast het spelen van rollen binnen musicals en theater heb ik mij verdiept in het spelen van clown voor zowel kinderen als volwassenen.

Ben je op zoek naar een trainer of coach die op een unieke en met een persoonlijke aanpak werkt met jouw medewerkers, teams of organisatie? Zoek je iemand die kan motiveren, stimuleren, prikkelen, uitdagen en ondersteunen bij persoonlijke leerdoelen? Iemand met enthousiasme, pit en humor? Dan maak ik graag kennis met je! Check meer info op deze website.